SicaPelle
Porvoolainen SicaPelle saapuu À la Parkiin klassikkoannoksineen ja viinibistroherkkuineen. Helsinkiläislähtöisen ravintoloitsijaperheen ravintolassa tarjoillaan pitkiä illallisia maistelumenujen äärellä, joten koko henkilökunta on innoissaan päästessään irrottelemaan festivaalille sitä varten tehdyillä poiminnoilla ravinolan annosrepertuaarista. Vanhassa Porvoossa operoivan SicaPellen asiakkaista suurin osa matkustaa makujen äärelle Helsingistä ja onkin ihanaa, että tällä kertaa ravintola tulee heidän luokseen pysyen silti itselleen leimallisessa, idyllisessä ja merellisessä ympäristössä.
Mitä SicaPellen keittiössä kuunnellaan?
“Meidän keittiössä on sen verran vanhoja jätkiä, että musiikkivalikoima on huolestuttavan laaja ja konseptiton. Päivän aikana kuullaan kaikkea Himistä Via Dolorosaan ja suomiräpistä ysäriräppiin. Kerran Mikko joutui misaamaan yksin koko päivän ja silloin hän soitti Chisun Mysteeriä yli kolme tuntia putkeen, niin että pihaa myöten raikasi. Siitä sai kyllä ihan hyvää sisältöä someen, joten kai sillekin oli ihan paikkansa.”