Uutiset
ENSIMMÄINEN MAISTIAINEN MERIPUISTON FESTIVAALIALUEESTA
Kurkista alueelle ja lue tuotannon terveiset festivaalialueen suunnittelusta.
À la Parkin suunnittelu ja tuotanto on festivaalivuoteen siirryttäessä kovassa vauhdissa ja tapahtuma-alue alkaa siirtyä työryhmän mielikuvista myös suunnitelmien tasolle. Kuten loppuvuodesta lupasimme, on nyt aika syventyä hetkeksi siihen, minkälaista tapahtuma-aluetta Helsingin eteläkärjessä sijaitsevaan Meripuistoon, eli Kaivopuiston ja Cafe Caruselin väliin jäävälle puistoalueelle, olemme suunnitelleet. Oikean tunnelman ja mielikuvan tavoittamiseksi voi apuna käyttää artikkelin kuvitusta, mutta lisäksi tässä jutussa tulevia suunnitelmia kuvailevat alla À la Parkin tapahtuma- ja tuotantopäälliköt.
Huvilakadun pastellisävyisten talojen, kimmeltävän merimaiseman, purjeveneistä täyttyvän venelaiturin ja vehreän Kaivopuiston ympäröimälle alueelle tulee rakentumaan rento festivaalinautintojen kokonaisuus, jossa kävijät voivat omaan tahtiinsa seikkailla ensiluokkaisten palvelujen ja kokemusten äärellä.
”On ihanaa ja etuoikeutettua tehdä festivaalia yhdessä Helsingin kauneimmista paikoista etenkin, kun siellä ei ole aikaisemmin tämän kokoluokan tapahtumia järjestetty. Saamme luoda asiakkaillemme festivaalin, joka vastaa omaakin käsitystäni unelmien tapahtumasta. Kiireettömistä kesäpäivistä mielettömässä ympäristössä ystävien kesken”, visioi tapahtumajohtaja Iina Maula.
Alue tulee kätkemään sisälleen ensiluokkaisia ruoka- ja anniskeluravintoloita, ohjelmaa, terasseja sekä pöytäryhmiä, joiden ääressä paistatella päivää ja nauttia tarjoiluista. Festivaaliravintoloiden maisteluannokset mahdollistavat uusien makuelämysten kokemisen eri ravintoloita puistossa kiertämällä. Tapahtumassa on siis mahdollista kasata ravintolakattauksen kiinnostavimmat annokset niihin parhaiten sopivien juomien kera ja kokoontua maistelemaan niitä ystäväporukalla kesän odotetuimpia keikkoja samalla kuunnellen.
À la Parkin tavoitteena on tarjota kävijöilleen mutkaton ja vaivaton kesäviikonloppu sellaisen festivaalin muodossa, joka sulautuu tunnelmaltaan ja ilmeeltään täydellisesti arvostettuun ja pidettyyn helsinkiläisympäristöön.
”Tarkoituksena on ripotella festivaalin palvelut Meripuistoon niin, että joka puolelta aluetta on löydettävissä laadukkaita ruokia ja juomia, tilaa olla ja nauttia festivaalista sekä seurata sekä jo julkistettua että vielä julkistamatonta ohjelmaa”, komppaa festivaalin tuotantopäällikkö Mikael Neves.
Luvassa on siis kaikkia aisteja parhaimmilla ja kesäisimmillä tavoilla hellivä viikonloppu, jonka sisällöstä kuulet tuoreimmat ja tärkeimmät uutiset seuraamalla somekanaviamme ja tilaamalla uutiskirjeemme.