Uutiset
HITTIPUUROISTA TUNNETTU N4KU JA KUUMIMMAT JAPANILAISET RAVINTOLAT Á LA PARKIIN
À la Parkin ruokakattaus on täydentynyt huippusuosituilla ravintoloilla, joiden ruokia on totuttu jopa jonottamaan vesi kielellä.
N4KU on vietnamilaisia bahn mi -sämpylöitä pohjoismaisella otteella loihtiva ravintola, joka on koukuttavien aasialaisherkkujen lisäksi tullut tunnetuksi Tuomaan Markkinoilta someilmiöksi kasvaneista hittiriisipuuroista. À la Parkissa nähdäänkin uusi ja herkullinen riisipuuro, kun tarjolla on kiinalainen congee. Annos yhdistelee ravintolan kahta spesialiteettia, aasialaismakuja sekä riisipuuron.
“Congee on täydellinen jatkumo N4KUn riisipuurotarinaan, sillä Stadissa congeeta on tarjolla vielä todella vähän tai ei ollenkaan. Congee on täydellinen yhdistelmä lohtu- ja katuruokaa. Se on helposti muokattavissa, täynnä umamia ja sopii syötäväksi aamusta iltaan. À la Parkissa tarjoamme oman twistimme, eli silkkistä riisipuuroa, rapeita ripotteita ja reilusti makua”, yksi N4KUn yrittäjistä Konsta Kettunen hehkuttaa.
Meripuistossa nähdään myös japanilaisilla sando-leivillä viime aikojen isoksi ravintolailmiöksi nousseen Café Tampopon sekä samojen ravintoloitsijoiden aidosta japanilaisesta izakaya-tunnelmasta tunnetun Sake Bar & Izakayan yhteinen ravintolakonsepti.
Vironkadulla operoiva Sake Bar & Izakaya on sakeen ja japanilaisiin baariruokiin keskittyvä ravintola ja Café Tampopo sen pikkusisko, jossa tarjoillaan erikoiskahveja ja japanilaisia kerrosleipiä. Molemmat ravintolat ilahduttavat aidolla japanilaisella tunnelmallaan ja herkullisella konstailemattomalla ruoalla.
“Sake Bar & Izakaya on meidän rakkauslapsemme, joka syntyi ikävöidessämme Japanin baarikulttuuria. Café Tampopon erikoisuus on japanilaistyyliset kerrosleivät eli sandot, joita tarjoilimme alun perin koronasulkujen aikaan pop up -meinigillä”, ravintoloitsija Benjamin Öberg kertoo.
Café Tampopo X Sake Bar & Izakaya tuo festarille suosikkiannoksia molemmista keittiöistä, eli kaupungin parhaat Japani-ikävän taltuttajat tullaan tarjoilemaan samalta tiskiltä.
Lisää ohjelma- ja ravintolauutisia on luvassa kevään aikana.