N4KU

N4KU syntyi rakkaudesta vietnamilaiseen katuruokaan ja halusta tuoda ensimmäisenä Helsinkiin bahn mi -sämpylät pohjoismaisella twistillä toteutettuna. Koukuttavien vietnamilaisherkkujen lisäksi ravintola tunnetaan Tuomaanmarkkinoilta someilmiöksi kasvaneista hittiriisipuuroista. À la Parkissa nähdäänkin uusi ja herkullinen riisipuuro, kun tarjolla on kiinalainen congee, jossa yhdistyvät lohturuoka ja street food. Annos yhdistelee ravintolan kahta spesialiteettia, aasialaismakuja sekä riisipuuron ja luvassa on silkkinen puuro rapeilla ripotteilla. 

Miten päädyitte riisipuurohommiin ja miltä hittipuuro-titteli tuntuu? Halusimme nostaa suomalaisille rakkaan jouluruoan uuteen uskoon. Sama intohimo ruokaan ja laatuun johti siihen, että loimme parhaan riisipuuron. Samoja elementtejä näkyy sekä meidän puurossa että banh mi -leivissä. Hittipuuro-titteli tuntuu siltä kuin olisimme saaneet mantelin!

MENU: 

Congee possulla 
Ylikypsä possu, pikkelöity inkivääri ja soijamarinoitu kananmuna 

Congee tofulla
Frittitofu, pikkelöity inkivääri ja soijamarinoitu kananmuna 

Tofu-karaage
Tofukuutio, soija-glaze ja seesaminsiemen 

N4KU-frutti “riisipuuro”
Puffattu riisi, viikunahillo, paahdettu valkosuklaa ja paukkusokeri