Maukku

Vuoden 2024 kiinnostavimpiin ravintola-avauksiin lukeutuva Maukku saapuu Meripuistoon tarjoilemaan Hämeentiellä pikavauhtia ravintolan klassikoiksi muodostuneita annoksia, kuten rapurullia, kuha-cheviceä, tartaria ja ranskalaisia. Maukku haluaa olla osa kaupunkikulttuuria ja tarjota ruokaa Helsingin ihanassa kesäillassa, ja siihen À la Park tarjoaa täydelliset puitteet.  

Mitä syöt pitkän työpäivän päätteksi kotikeittiössä, pääkokki Maud Saddok? 
“Korealaisia nuudeleita ja gochujang-sipsejä, ranskalaisräppäri Tiakolan uutta albumia kuunnellen.”

MENU:

<3 Maukkels <3 ja oliivifocaccia (Ve) 

Retiisit ja tarama 

Stracciatellaa, herneitä ja kesäkurpitsaa (Veg ja Ve) 

Kantarellibriossit ja comté (Veg) 

Spicy fried chicken, ranch ja lohenmätiä 

Maukun ranut ja morbier-juustokastike (Veg) 

Kotimaisia mansikoita ja kirsikoita, seljankukkakermaa, marenkia ja thaibasilikaa (Ve)