
Maukku
Vuoden 2024 kiinnostavimpiin ravintola-avauksiin lukeutuva Maukku saapuu Meripuistoon tarjoilemaan Hämeentiellä pikavauhtia ravintolan klassikoiksi muodostuneita annoksia, kuten rapurullia, kuha-cheviceä, tartaria ja ranskalaisia. Maukku haluaa olla osa kaupunkikulttuuria ja tarjota ruokaa Helsingin ihanassa kesäillassa, ja siihen À la Park tarjoaa täydelliset puitteet.
Mitä syöt pitkän työpäivän päätteksi kotikeittiössä, pääkokki Maud Saddok?
“Korealaisia nuudeleita ja gochujang-sipsejä, ranskalaisräppäri Tiakolan uutta albumia kuunnellen.”
MENU:
<3 Maukkels <3 ja oliivifocaccia (Ve)
Retiisit ja tarama
Stracciatellaa, herneitä ja kesäkurpitsaa (Veg ja Ve)
Kantarellibriossit ja comté (Veg)
Spicy fried chicken, ranch ja lohenmätiä
Maukun ranut ja morbier-juustokastike (Veg)
Kotimaisia mansikoita ja kirsikoita, seljankukkakermaa, marenkia ja thaibasilikaa (Ve)