
Ravintola 305
Ravintola 305 on suuren mediahuomion mauillaan heti lanseerauksensa myötä saanut moderni kortteliravintola, jonka festivalimenusta tulee löytymään Hakaniemestä tuttuja makuelämyksiä. Ravintolan hengen mukaisesti menu on sesongin mukainen, mutta tuhmempi ja mässympi kuin normaalisti! Erityisesti ravintolan tartarin perään kysellään aina, joten eiköhän se löydy listalta myös À la Parkissa!
Mikä on suurin guilty pleasure -herkkusi, ravintoloitsija Janne Keskevaari? Entä yliarvostetuin raaka-aine?
"Guilty pleasure on ehdottomasti Stinden tekemä nakkikastike perunamuusilla. Yliarvostetuin raaka-aine mielestäni on kaviaari!”
MENU:
305 tartar - naudan sisäpaisti, sipuli ja lipstikka
Sieninugetit ja hapankerma (Veg)
Varhaisperunat ja mäti
Uusi festivaali rantautuu Helsinkiin!
Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä, miten ruuan, juoman ja musiikin ystäviä hemmotellaan ensi kesänä.